Skip to main content

Hovedretter

Hauptspeisen – Main Dishes

Fiskeretter

Fischgerichte – Fish Dishes
  • Stjerneskud, ristet franskbrød med en stegt og en dampet rødspættefilet, rejer, røget laks og dressing
    142 kr

    Sternschnuppe”, Toast mit 1 gebackenem und 1 gedämpftem Schollenfilet, Schrimps, Räucherlachs und Dressing
    Shooting star” toast with 1 fried and 1 steamed plaice filet, prawns, smoked salmon and dressing

Kødretter

Fleischgerichte. Meat Dishes
  • Beuf bearnaise af oksemørbrad med pommes frites, dagens grønt og bearnaisesauce
    238 kr
    Steak Béarnaise mit Pommes frites, dazu Gemüse der Saison und Sauce Béarnaise.
    Beuf bearnaise with french fries, vegetables of the day and bearnaise sauce.
  • Peberbeuf af oksemørbrad med ovnstegte kartofler, dagens grønt og rød pebersauce
    238 kr
    Pfeffersteak mit gebratenen Kartoffeln, dazu Gemüse der Saison und rote Pfeffersauce.
    Pepper steak with fried potatoes, today’s vegetables and red pepper sauce.
  • Dansk bøf med bløde løg, skysauce, hvide kartofler, hjemmelavet agurkesalat og syltede rødbeder
    162 kr
    Dänisches Hacksteak auf Jussauce mit Zwiebeln und Kartoffeln
    Danish minced beef with onions, gravy, boiled potatoes, homemade cucumber salad and pickled beets.
  • Herregårdsbøf, hakkebøf med pommes frites, bearnaisesauce, ærter og gulerødder.
    159 kr
    „Herrenhaus” hacksteak mit Pommes frites, Sauce Béarnaise, Erbsen und Karotten.
    Beefsteak with french fries, bearnaise sauce, peas and carrots.
  • Skinkeschnitzel med ovnstegte kartofler, skysauce, ærter og gulerødder.
    159 kr
    Schweineschnitzel mit gebratenen Kartoffeln, Bratensauce , Erbsen und Karotten.
    Pork schnitzel with fried potatoes, gravy, peas and carrots

Vegetar

Vegetarische Gerichte – Vegetarian Dish
  • Fyldt kål med spinat og emmentaler, serveret med dagens grønt, hvide kartofler og urtesauce
    188 kr
    Kohlroulade gefüllt mit Spinat und Emmentaler, serviert mit Gemüse der Saison und Kartoffeln, dazu feine Kräutersauce.
    Stuffed cabbage with spinach and Emmental cheese, served with vegetables of the day, boiled potatoes and herb sauce.