Skip to main content

Forretter

Vorspeisen – First courses


  • Rejecocktail. saftige rejer på sprød salat med asparges og hjemmelavet rød dressing, serveres med lunt brød og smør
    95 kr

    •Krabbencocktail, saftige Garnelen auf knackigem Salat mit Spargel und hausgemachtem rotem Dressing, serviert mit warmem Brot und Butter

    •Prawn cocktail, juicy prawns on crisp salad with asparagus and homemade red dressing, served with warm bread and butter

  • Tartelet med høns i asparges, den klassiske tykke sovs med aspargesstykker og kylling, perfekt både forret, hovedret og som frokost
    68 kr

    •Blätterteigkörbchen gefüllt mit Hähnchen im Spargel, die klassische dicke Soße mit Spargelstücken und Hähnchenstücken.

    •Tartlets with chicken in asparagus, the classic thick sauce with pieces of asparagus and pieces of chicken.

  • Panerede torpedo-rejer med halevifte serveret på sprød salat, med hjemmelavet urtedressing, lunt brød og smør.
    95 kr
    • Panierte Garnelen mit Schwanzsegment serviert auf knackigem Salat, mit hausgemachtem Kräuterdressing, warmem Brot und Butter.

    • Breaded shrimps, tail on, served on crisp salad, with homemade herb dressing, warm bread and butter.


  • Friskbagt brød serveret med pesto og smør
    49 kr
    • Frisch gebackenes Brot serviert mit Pesto und Butter

    • Freshly baked bread served with pesto and butter


  • Vegansk Tartelet med ”høns” i asparges. ”Hønen” er små plantebaserede bidder i en sovs baseret på soyafløde, serveret i den kendte tarteletskal.
    68 kr
    • Vegane Törtchen mit „Hähnchen“ im Spargel. Das „Huhn“ sind kleine pflanzliche Stücke in einer Soße auf Sojasahnebasis, serviert in der bekannten Törtchenschale.

    • Vegan Tartlet with “chickens” in asparagus. The “chicken” is small plant-based pieces in a sauce based on soy cream, served in the well-known tartlet shell