Forretter

Følgende retter serveres i hele køkkenets åbningstid.

Von 11.30 Uhr bis 20.00/20.30 Uhr.
The following dishes are served in the kitchen opening hours.

Vorspeisen – First courses


  • Rejecocktail med flutes
    59 kr

    • Shrimpscocktail mit Weißbrot.
    • Shrimp cocktail with baguettes

  • Tartelet med høns i asparges
    52 kr

    • Blätterteigkörbchen gefüllt mit Spargel und Hähnchenfrikasse.
    • Patty shell with hen in asparagus.

  • Indbagte rejer, serveret med salat, cremefraishedressing og flutes
    68 kr

    • Panierte Garnelen mit Salat, Creme Fraiche Dressing und Weißbrot..
    • Deep fried shrimp served with salad, sour cream dressing and baguettes.

Kontakt info

Åbningstider

  • Tirsdag - Torsdag: 17.00 - 20.00
  • Fredag og Lørdag: 17.00 - 20.30
  • Søndag: 17.00-20.00
  • Køkkenet lukker 30 min. før 
  • Mandag :Lukket
  • Husk at bordreservation ER nødvendig!

Ændrede åbningstider/ferielukket

Husk at bordreservation ER nødvendig!

søndag d. 28. november: Lukket

Kontrolrapport

Læs hele vores kontrolrapport her