Skip to main content

Hovedretter

fra kl. 17.00

Hauptspeisen – Main Dishes


  • Steak bearnaise 200 g oksemørbrad, med pommes frites, sæsonens grøntsager og hjemmelavet bearnaisesauce. Vi anbefaler, at den steges medium for en mør og saftig smagsoplevelse !! Stegning: Rød – medium – gennemstegt
    315 kr
    • Steak Béarnaise, 200 g Rinderfilet, mit Pommes frites, Gemüse der Saison und hausgemachter Sauce Béarnaise. Für ein zartes und saftiges Geschmackserlebnis empfehlen wir die mittlere Frittierun. !!Braten: Rot – mittel – gut durch                     

    • Steak béarnaise, 200 g beef tenderloin, with French fries, seasonal vegetables and homemade béarnaise sauce. We recommend that it be fried medium for a tender and juicy taste experience. !!Frying: Red – medium – well done

  • Dansk bøf, hakkebøf af oksekød med bløde løg. En dejlig dansk klassiker – Bøf og løg steges sammen på panden og serveres med kogte kartofler og hjemmelavet smagfuld brun pandesovs, hjemmelavet agurkesalat og hjemmesyltede rødbeder
    205 kr

    •Dänischer Hacksteak, Rinderhackfleisch mit weichen Zwiebeln. Ein herrlicher dänischer Klassiker – Steak und Zwiebeln werden zusammen in der Pfanne gebraten und mit kartoffeln und hausgemachter leckerer brauner Pfannensauce, hausgemachtem Gurkensalat und selbst eingelegter Roter Bete serviert

    •Danish beef, minced beefsteak with soft onions. A lovely Danish classic – Beef and onions are fried together on the pan and served with boiled potatoes and homemade tasty brown pan sauce, homemade cucumber salad and home-pickled beetroot.

  • Herregårdsbøf hakkebøf af oksekød med pommes frites, ærter og hjemmelavet bearnaisesauce. Nok en af de mest folkekære retter i Danmark.
    205 kr

    •Manor Hacksteak, Hackfleisch mit Pommes Frites, Erbsen und hausgemachter Sauce Béarnaise. Wahrscheinlich eines der beliebtesten Gerichte in Dänemark.

    •Minced beefsteak with french fries, peas and homemade béarnaise sauce. Probably one of the most popular dishes in Denmark.

  • Wienerschnitzel Paneret kalveschnitzel med stegte kartofler, ærter og “dreng”, som er en citronskive med kapers, revet peberrod og benfri sild. Vi serveres vores wienerschnitzel med brun sauce. (Ønskes smørsauce +45 kr)
    205 kr

    •Wiener Schnitzel, paniertes Kalbsschnitzel mit Bratkartoffeln, Erbsen und Zitronenscheibe mit Meerrettich, Kapern und Sprottefilet. Wir servieren unser Wiener Schnitzel mit brauner Soße


    •Wiener Schnitzel, breaded veal schnitzel with fried potatoes, peas and a lemon slice with horseradish, capers and sprat fillet. We serve our Wiener Schnitzel with a brown sauce

  • Dagens ret
    135 kr

    • Tagesgericht.
    • Dish of the day.

  • Grillkylling En halv stegt kylling, serveres med pommes frites, ketchup, remoulade og hjemmelavet agurkesalat
    135 kr

    •Ein halbes Brathähnchen serviert mit Pommes Frites, Ketchup, Remoulade und hausgemachtem Gurkensalat.


    •half a grilled chicken, served with French fries, ketchup, remoulade and homemade cucumber salad

  • Stjerneskud Ristet franskbrød med sprød salat, en stegt rødspættefilet og en hvidvinsdampet rødspættefilet, røget laks, asparges og masser af saftige rejer serveret med hjemmelavet rød dressing.
    215 kr

    •Stjerneskud, Geröstetes Baguette mit knackigem Salat, ein gebratenes Schollenfilet und ein in Weißwein gedünstetes Schollenfilet, geräucherter Lachs, Spargel und viele saftige Garnelen werden mit hausgemachtem roten Dressing serviert.


    •Stjerneskud, Toasted French bread with crisp salad, a fried plaice fillet and a white wine-steamed plaice fillet, smoked salmon, asparagus and lots of juicy prawns are served with homemade red dressing.

  • Pandestegte rødspættefileter med hvide kartofler, sæsonens grøntsager og en mild sennepscreme.
    225 kr

    • Gebratene Schollenfilets mit Kartoffeln, Gemüse der Saison und einer milden Senfcreme

    •Pan-fried plaice fillets with potatoes, seasonal vegetables and a mild mustard cream

  • Vegansk “Wienerschnitzel” med stegte kartofler, ærter og ”smørsauce” af rapsolie. Schnitzlen er sojabaseret og så er den fuld af god smag.
    205 kr

    • Vegane “Wienerschnitzel” mit Bratkartoffeln, Erbsen und Rapsöl-Buttersoße.  Das Schnitzel basiert auf Soja und ist daher voller guter Geschmack.

    •Vegan “Wiener schnitzel” with fried potatoes, peas and rapeseed oil “butter sauce”.  The schnitzel is soy-based and so it is full of good taste.

  • Fyldt spidskål med spinat, hvidløg og vegansk ost. Serveres med kartofler, sæsonens grøntsager og en ”smørsauce” baseret på rapsolie.
    215 kr

    • Vegane Gefüllte Filderkraut mit Spinat, Knoblauch und veganem Käse. Serviert mit Kartoffeln, Gemüse der Saison und einer „Buttersauce“ auf Basis von Rapsöl.

    •Vegan Stuffed Pointed cabbage with spinach, garlic and vegan cheese. Served with potatoes, seasonal vegetables and a “butter sauce” based on rapeseed oil.