Frokost retter
Fra kl. 11.30 -14.30
-
Tartelet, 2 stk, med høns i asparges115 kr
• Blätterteigtaschen gefüllt mit Spargel und Hähnchenfrikasse
• Patty shell with hen in asparagus -
Stjerneskud, Ristet franskbrød med en stegt og en dampet rødspættefilet, røget laks, rejer, asparges og hjemmelavet dressing.188 kr
• Sternschnuppe, Toast mit Schollenfilet, Lachs, Shrimps, Spargel und Dressing.
• Stjerneskud, Toast with plaice filet, smoked salmon, prawns, asparagus and dressing. -
Pariserbøf med rødbeder, capers, peberrod, løg og æggeblomme.158 kr
• Pariser Steak mit Roter Bete, Kapern, Meerrettich, Zwieblen und Eidotter.
• Pariserbøf, beefsteak on toast with beetroot, capers, horseradish, onion and yolk. -
Æggekage med bacon, hertil tomat, agurk, sennep, syltede rødbeder og rugbrød. Minimumbestilling 2 personer.135 kr pr person
• Eierkuchen mit Speck, minimum 2 Personen• Danish omelette with bacon, minimum 2 persons order.
-
Dagens ret125 kr
• Tagesgericht.
• Dish of the day. -
Wienerschnitzel, Paneret kalvesnitsel med stegte kartofler, ærter, skysauce og wienerdreng195 kr
• Wienerschnitzel mit gebratenen Kartoffeln, Bratensauce und Erbsen
• Wienerschnitzel with fried potatoes, gravy and peas -
Frokostsalat med rejer og røget laks, serveret med hjemmelavet rød dressing, flutes og smør135 kr
• Sea food Salat mit garnelen und Räucherlachs, serviert mit hausgemachtem rotem Dressing, Flöten und Butter.
• Sea food salad with prawns and smoked salmon. served with homemade red dressing, flutes and butter.
-
Husets menu 2 retter, tartelet og wienerschnitzel eller wienerschnitzel og hjemmelavet is.225 kr
•Hausmenü mit 2 Gängen • House menu with 2 courses
-
Husets menu med 3 retter, tartelet, wienerschnitzel og hjemmelavet is.255 kr
•Hausmenü mit 3 Gängen • Hause menu with 3 courses
-
Søndagsmiddag – hver søndag- 2 retter: Gammeldags oksesteg med kartofler, grøntsager og perberodssauce og syltet pære med vaniljeis og chokoladesauce.150 kr
• Sonntagsessen 2 Gänge jeden Sonntag:Roastbeef mit Kartoffeln, Gemüse und Meerrettichsauce und eingelegte Birne mit Eis und Schokoladensauce • Sunday dinner 2 courses every sunday: Roast beef with potatoes, vegetables and horseradish sauce and pickled pear with ice cream and chocolate sauce