Frokost retter

Frokostretter serveres mellem kl. 11.30 og 15.00

Mittagsgerichte serviert von 11.30 Uhr Bis 15.00 Uhr.
Lunch dishes are served from 11.30 am. till 15.00 pm.


  • Stjerneskud, Ristet franskbrød med en stegt og en dampet rødspættefilet, røget laks, rejer og hjemmelavet dressing.
    148 kr

    • Sternschnuppe, Toast mit Schollenfilet, Lachs, Shrimps und Dressing.
    • Stjerneskud, Toast with plaice filet, smoked salmon, prawns and dressing.

  • Pariserbøf med rødbeder, capers, peberrod, løg og æggeblomme.
    125 kr

    • Pariser Steak mit Roter Bete, Kapern, Meerrettich, Zwieblen und Eidotter.
    • Pariserbøf, beefsteak on toast with beetroot, capers, horseradish, onion and yolk.

  • Æggekage, Minimum 2 personer, tilbereningstiden er ca ½ time
    112 kr pr. person

    • Dänischer Eierkuchen , mindestens 2 Personen, Zubereiyungszeit ca. eine halbe Stunde .
    • Danish omelette, minimum 2 persons, cooking time about ½ hour.

  • Bork kro platte, Platte med marinerede sild, æg og rejer, ferskrøget laks, frikadelle, tartelet, oksemørbradbeuf, brød og smør. Minimum 2 personer.
    188 kr pr. person

    • Platte ist Smörrebröd zum Selbstbelegen mit Hering, gekochtem Eiern und Shrimps, Lachs, Danischer
    Frikadelle, Blätterteigkörbschen, Rinderfiletsteak, Brot und Butter. Mindestens 2 Personen.
    • Platte with herring, egg, shrimps, salmon, Danish meatballl, patty shell, beef tenderloin, bread and butter. Minimum 2 persons.

  • Smørrebrød. uspecificeret
    42 kr

    • Dänisches Smörrebröd.
    • Danish smørrebrød.

  • Ost eller rullepølse på franskbrød
    42 kr

    • Weißbrot mit Käse oder Wurst.
    • White bread with cheese or sausage.

Kontakt info

Åbningstider

  • Tirsdag - Torsdag: 11.30 - 20.00
  • Fredag og Lørdag: 11.30 - 20.30
  • Søndag: 11.30-20.00
  • Køkkenet lukker 30 min. før og restaurant og køkken er desuden lukket mellem 14.30 og 17.00
  • Mandag : Lukket

Ændrede åbningstider/ferielukket

Husk at bordreservation ER nødvendig!

Lørdag d. 25. september åbner restauranten først kl. 17.00

Søndag d. 26. september er alt optaget til frokost.

fra og med d. 3. oktober til og med d. 8. oktober= Lukket

Kontrolrapport

Læs hele vores kontrolrapport her