3 retter 169,-

Ved minimum 10 kuverter.

Kombiner selv mellem retterne.

 

Forretter


  • 1. Rejecocktail med flutes
  • 2. Tunmousse med rejer og flutes
  • 3. Varmrøget peberlaks med stuvet spinat og flutes
  • 4. Tarteletter med høns i asparges
  • 5. Røget landskinke med melon med krydderurtedressing og flutes

Hovedretter


  • 1. Gammeldags flæskesteg med brunede- og hvide kartofler, rødkål, flødeskysauce og hjemmelavet agurkesalat
  • 2. Kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg, råstegte grøntsager, stegte kartofler og bbq sauce
  • 3. Kalv stegt som vildt med hvide kartofler, 2 slags grøntsager, flødevildtsauce, waldorfsalat, sødt og surt
  • 4. Gammeldags oksesteg med hvidekartofler, 2 slags grøntsager, flødeskysauce, sødt og surt.
  • 5. Glaseret skinke med flødekartofler og salat.

DESSERTER


  • 1. Hjemmelavet is med jordbærpuré
  • 2. Citronfromage
  • 3. Chokolademousse
  • 4. Frisk frugtsalat med råcreme
  • 5. Fløderand med jordbærsauce

Bemærk; menuen skal bestilles minimum 4 hverdage før.
Der vil blive tillagt depositum på 200 kr I prisen for emballage, der bliver returneret når emballagen afleveres.

Kontakt info

Åbningstider

  • Tirs – Tors: 11.30 – 20.00
  • Fre – Lør: 11.30 – 20.30
  • Søndag: 11.30 – 20.00
  • Mandag: Lukket
  • Køkkenet  er lukket mellem  kl. 15.00 og kl 17.00.

Ændrede åbningstider/ferielukket

d. 23. oktober holder vi åleaften, der starter kl 17.00. (vi åbner ikke til frokost denne dag) Arrangementet er udsolgt.

d. 24. og 25. oktober Lukket

Kontrolrapport

Læs hele vores kontrolrapport her