3 retter 169,-

Minimum 10 kuverter.

Vælg samme forret, samme hovedret, samme dessert

Bestilles minimum 4 hverdage før

Forretter


  • 1. Rejecocktail med flutes
  • 2. Tunmousse med rejer og flutes
  • 3. Varmrøget peberlaks med stuvet spinat og flutes
  • 4. Tarteletter med høns i asparges
  • 5. Røget landskinke med melon med krydderurtedressing og flutes

Hovedretter


  • 1. Gammeldags flæskesteg med brunede- og hvide kartofler, rødkål, flødeskysauce og hjemmelavet agurkesalat
  • 2. Kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg, råstegte grøntsager, stegte kartofler og bbq sauce
  • 3. Kalv stegt som vildt med hvide kartofler, 2 slags grøntsager, flødevildtsauce, waldorfsalat, sødt og surt
  • 4. Gammeldags oksesteg med hvidekartofler, 2 slags grøntsager, flødeskysauce, sødt og surt.
  • 5. Glaseret skinke med flødekartofler og salat.

DESSERTER


  • 1. Hjemmelavet is med jordbærpuré
  • 2. Citronfromage
  • 3. Chokolademousse
  • 4. Frisk frugtsalat med råcreme
  • 5. Fløderand med jordbærsauce

Bemærk; menuen skal bestilles minimum 4 hverdage før.
Der vil blive tillagt depositum på 200 kr I prisen for emballage, der bliver returneret når emballagen afleveres.

Kontakt info

Åbningstider

  • pga nye restriktioner er restauranten lukket pt.
  • vi sælger stadig fra vores take away.
  • Tirs – Tors: 11.30 – 19.30
  • Fre – Lør: 11.30 – 19.30
  • Søndag: 11.30 – 19.30
  • Mandag: Lukket
  • Køkkenet  er lukket mellem  kl. 15.00 og kl 17.00.

Ændrede åbningstider/ferielukket

tirsdag d. 13. april: lukket

tirsdag d. 20. april: lukket

tirsdag d. 27. april: lukket

fra og med 10. september til og med 20. september: lukket

Kontrolrapport

Læs hele vores kontrolrapport her