Buffet

Bestilling fra selskabsmenu skal være os i hænde minimum 4 hverdage før.
Afbestilling skal ske minimum  hverdage før. Priserne er pr. couvert ved min. 20 personer.

Buffetforslag 1 - 245,-


  • 1. Tunmousse med rejer og salat
  • 2. Røget laks med asparges
  • 3. 2 slags tærte
  • 4. Hot wings
  • 5. Fyldte pandekager
  • 6. Helstegt oksefilet
  • 7. Glaseret skinke
  • 8. Helstegt kalkunbryst
  • 9. Flødekartofler
  • 10. Stegte sesamkartofler
  • 11. Salatbord
  • 12. Hjemmelavet is, frisk frugt og chokolader

Buffetforslag 2 - 265,-


  • 1. Laks belle vue
  • 2. Scampirejer stegt i hvidløg
  • 3. Parmaskinke med melon
  • 4. 2 slags tærte
  • 5. Helstegt oksefilet
  • 6. Sprængt krydderstegt nakkefilet
  • 7. Kartoffel kroketter
  • 8. Flødekartofler
  • 9. Mini forårsruller
  • 10. Små frikadeller
  • 11. Salatbord
  • 12. Ostelagkage, frisk frugt og chokolader

Buffetforslag 3 - 285,-


  • 1. Lakseterrine med rejer på bund af salat
  • 2. Dampet rødspættefilet med sauce vert
  • 3. Scampirejer stegt i hvidløg
  • 4. 2 slags tærte
  • 5. Svinemørbradroulade med soltomater og hvidløg
  • 6. Helstegt oksemørbrad
  • 7. Kyllingelår
  • 8. Krydder frikadeller med basilikum, rødløg, hvidløg, feta og oliven
  • 9. Fyldte pandekage
  • 10. Stegte sesamkartofler
  • 11. Grøn kartoffelsalat
  • 12. Broccolisalat
  • 13. Salatbord
  • 14. Kagebord m/frisk frugt og chokolader

Ønskes anden form for buffet ring for tilbud.
Bemærk: ved buffet skelnes ikke mellem forretter og hovedretter, alle fiskeretter, lune og varme retter sættes på buffetbordet på samme tid, så gæsten selv kan vælge, lige det som gæsten har lyst til.

2017 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.0 Rated by Guests

TLF.: 75 28 00 09

BORK KRO
NR. LYDUMVEJ 2,
DK-6893 HEMMET
E-mail: borkkro@borkkro.dk

BORK KRO'S
SMILEY RAPPORT