Selskabsmenu

vælg mellem forret, hovedret og dessert

1 ret, frit valg 155,-

2 retter 195,-

3 retter 235,-

Bestilling fra selskabsmenu skal være os I hænde minimum 4 hverdage før arrangementet.
Afbestilling skal ske minimum 4 hverdage før arrangementet. Priserne er pr. Couvert ved min. 10 personer.

Foretter


  • Portionsanrettet rejecocktail med flutes
  • Tartelet ,1 stk, med høns i asparges
  • Tallerkenanrettet fersk røget laks med asparges og krydderurtedressing og flutes
  • Tallerkenanrettet kold dampet laks med rejer, mayonnaise og flutes (+30,- pr person)
  • Aspargessuppe med kødboller og flutes
  • Klar suppe med kød- og melboller, supperis og flutes
  • Tallerkenanrettet kold dampet rødspættefilet med krydderurtedressing og flutes serveret på salat
  • Parmaskinke med melon, krydderurtedressing, salat og flutes.
  • Tunmousse med rejer, asparges og salat serveret med flutes
  • Hønsesalat på ananasring og salat serveret med flutes
  • Varmrøget peberlaks med lun spinatcreme og flutes (+30,- pr. person)

Hovedretter


  • Gammeldags flæskesteg med brune og hvide kartofler samt rødkål, flødeskysauce, franske kartofler og hjemmelavet agurkesalat
  • Kalv stegt som vildt med hvide kartofler, 2 slags grøntsager, flødevildtsauce, waldorfsalat, sødt og surt.
  • Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, 2 slags grøntsager, sødt og surt, peberrodssauce eller skysauce
  • Glaseret skinke med flødekartofler og salat
  • Helstegt oksemørbrad med stegte kartofler, 2 slags grøntsager og rød pebersauce (+ 45,- pr. person)
  • Oksefilet med stegte kartofler, bagte rodfrugter og bearnaisesauce
  • Helstegt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg, stegte kartofler, bagte rodfrugter og bbq sauce
  • Lammekølle med stegte kartofler, bagte rodfrugter og lammesky
  • Jægersteg (sprængt nakkefilet) med kartofler, 2 slags grøntsager, skysauce, sødt og surt.
  • Soya marineret svinemørbrad med stegte kartofler, bagte rodfrugter og salviesauce

Desserter


  • Citronfromage
  • Fløderand med frugtsalat og jordbærsauce
  • Islagkage med frisk frugt og jordbærpuré (+20,- pr. person)
  • Nøddekurv med frugtsalat og rørt is.
  • Ta’ selv dessertbord m/is, kage, fromage (+45,- pr. person)
  • Frisk frugtsalat med råcreme.
  • Hjemmelavet is med jordbærpuré
  • Pandekager med hjemmelavet is (+20,- pr. person)

Natmad

pris pr. person 65,-


  • Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød
  • Aspargessuppe med kødboller og flutes
  • Klar suppe med kød- og melboller, supperis og flutes
  • Pålægsbord med 3 slags pålæg, lun leverpostej, brød og smør.
  • Lav selv hotdog
  • Æggekage med bacon, tomat, agurk, rugbrød og smør

Kaffe/the


  • 1. Kaffe/The og hjemmebagte småkager
    45 kr
  • 2. Kaffe/The og petitfour
    75 kr
  • 3. Kaffe/The og kransekage
    62 kr
  • 3. Kaffe/The
    35 kr

Vin, Spiritus, Øl og Vand


  • 1. Husets vin, 1/1 fl.
    209 kr
  • 2. Velkomstdrink, pr. glas
    30 kr
  • 3. Dessertvin pr. glas
    30 kr
  • 4. Likør, Cognac, 2 cl
    35 kr
  • 5. Sodavand
    25 kr
  • 6. Øl
    30 kr
  • 7. Isvand pr. kande
    25 kr

Kontakt info

  • Nr. Lydumvej 2,
    Dk-6893 hemmet
  • +4575280009
  • borkkro@borkkro.dk
  • Bemærk venligst:
    ved selskaber på 10 og derover, forbeholder vi os retten til at bede om forudbestilling af ønskede for- og hovedretter. 
  • Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger. Det vil altid være menukortet i restauranten, der er gældende.

Åbningstider

  • Tirsdag - Torsdag: 11.30-14.30 og 17.00 - 20.00
  • Fredag og Lørdag: 11.30-14.30 og 17.00 - 20.30
  • Søndag: 11-30 - 14.30 og 17.00-20.00
  • Køkkenet lukker 30 min. før 
  • Mandag :Lukket
  • bemærk venligst at bordreservation kan være nødvendig og at stedet til en hver tid kan ændre åbningstider i stille perioder- bestil derfor altid bord!

Ændrede åbningstider/ferielukket

søndag d. 2. april: Lukket

fredag d. 5. maj: Lukket i restauranten pga. selskaber.

Bemærk venligst at bordreservation kan være nødvendig.

Kontrolrapport

Læs hele vores kontrolrapport her