Selskabsmenu
vælg mellem forret, hovedret og dessert
1 ret, frit valg 155,-
2 retter 195,-
3 retter 235,-
Bestilling fra selskabsmenu skal være os I hænde minimum 4 hverdage før arrangementet.
Afbestilling skal ske minimum 4 hverdage før arrangementet. Priserne er pr. Couvert ved min. 10 personer.
Foretter
-
Portionsanrettet rejecocktail med flutes
-
Tartelet ,1 stk, med høns i asparges
-
Tallerkenanrettet fersk røget laks med asparges og krydderurtedressing og flutes
-
Tallerkenanrettet kold dampet laks med rejer, mayonnaise og flutes (+30,- pr person)
-
Aspargessuppe med kødboller og flutes
-
Klar suppe med kød- og melboller og flutes
-
Tallerkenanrettet kold dampet rødspættefilet med krydderurtedressing og flutes serveret på salat
-
Parmaskinke med melon, krydderurtedressing, salat og flutes.
-
Tunmousse med rejer, asparges og salat serveret med flutes
-
Hønsesalat på ananasring og salat serveret med flutes
-
Varmrøget peberlaks med lun spinatcreme og flutes (+30,- pr. person)
Hovedretter
-
Gammeldags flæskesteg med brune og hvide kartofler samt rødkål, flødeskysauce, franske kartofler og hjemmelavet agurkesalat
-
Kalv stegt som vildt med hvide kartofler, 2 slags grøntsager, flødevildtsauce, waldorfsalat, sødt og surt.
-
Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, 2 slags grøntsager, sødt og surt, peberrodssauce eller skysauce
-
Glaseret skinke med flødekartofler og salat
-
Helstegt oksemørbrad med stegte kartofler, 2 slags grøntsager og rød pebersauce (+ 45,- pr. person)
-
Oksefilet med stegte kartofler, bagte rodfrugter og bearnaisesauce
-
Helstegt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg, stegte kartofler, bagte rodfrugter og bbq sauce
-
Lammekølle med stegte kartofler, bagte rodfrugter og lammesky
-
Jægersteg (sprængt nakkefilet) med kartofler, 2 slags grøntsager, skysauce, sødt og surt.
-
Soya marineret svinemørbrad med stegte kartofler, bagte rodfrugter og salviesauce
Desserter
-
Citronfromage
-
Fløderand med frugtsalat og jordbærpuré
-
Islagkage med frisk frugt og jordbærpuré (+20,- pr. person)
-
Nøddekurv med frugtsalat og rørt is.
-
Ta’ selv dessertbord m/is, kage, fromage (+45,- pr. person)
-
Frisk frugtsalat med råcreme.
-
Hjemmelavet is med jordbærpuré
-
Pandekager med hjemmelavet is (+20,- pr. person)
Natmad
pris pr. person 65,-
-
Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød
-
Aspargessuppe med kødboller og flutes
-
Klar suppe med kød- og melboller, supperis og flutes
-
Pålægsbord med 3 slags pålæg, lun leverpostej, brød og smør.
-
Lav selv hotdog
-
Æggekage med bacon, tomat, agurk, rugbrød og smør
Kaffe/the
-
1. Kaffe/The og hjemmebagte småkager45 kr
-
2. Kaffe/The og petitfour75 kr
-
3. Kaffe/The og kransekage62 kr
-
3. Kaffe/The35 kr
Vin, Spiritus, Øl og Vand
-
1. Husets vin, 1/1 fl.209 kr
-
2. Velkomstdrink, pr. glas30 kr
-
3. Dessertvin pr. glas30 kr
-
4. Likør, Cognac, 2 cl35 kr
-
5. Sodavand25 kr
-
6. Øl30 kr
-
7. Isvand pr. kande25 kr